Your Documents Please:     Original Prospectus (Hungarian)
 

International Bureau of Identity Documentation (ibid)*
Prospectus 08.4.4-ID:

 

A papírjait legyen szíves

Nemzetközi azonosítóokmány-kiállítás

Megnyitó: 2008 április

 

Bizonytalan világunkban, ahol az esendo emberek esendo ideákat és ideológiákat vallanak, az ibid felhívással fordul a m vészekhez, ZABOLÁTLAN TEREMT EREJÜKET használják egy létfontosságú okmány létrehozására (az alább meghatározott formátumban), amely (ismert vagy eleddig ismeretlen módon) szolgálhat a személyazonosság igazolására, valós vagy képzeletbeli ki-és bevándorlásra egy több helyszínen bemutatott nemzetközi kiállítás keretében.

Arra kérünk mindenkit, a felkérést tekintse lehet ségnek önmaga azonosítására (vagy épp ellenkez leg); valamint arra, hogy továbbgondolja és átértelmezze a nagykövetségek, önkormányzatok és egyéb bürokratikus intézmények által az állampolgárok számára kibocsátott valódi okmányokat és engedélyeket. Természetesen nem szándékozunk befolyásolni a személyazonossági okmányok tartalmát, hiszen ebben a kontextusban gyakorlatilag bármilyen vizuális, textuális vagy textúrális megoldás szolgálhat érvényes azonosító gyanánt.

Az okmányok egyszeru bb szállíthatósága érdekében (ami fontos a határátlépéskor) az ibid kéri, hogy a mu vek ne tartalmazzanak olyan elemeket vagy anyagokat, amelyeket kitiltottak a légiközlekedésbo l. A méretük nagyjából a szokványos útlevélméretnek feleljen meg (13cm x 18cm), és leheto leg legyen olyan lapos, hogy a m tárgyak egy közös b röndben szállíthatóak legyenek. Ha a m vész nem rendelkezik másként, az okmányok szemmagasságban, falra függesztve kerülnek kiállításra.

A dokumentumokat 2008. március 20-ig kell eljuttatni az USA-ba vagy Japánba. Ha a jelentkező felbélyegzett válaszborítékot is mellékel, a dokumentumokat a kiállítás végeztével visszaküldjük.

A kiállítás nem jár pénzdíjjal, a m vek nincsenek biztosítva.

Kérjük, hogy 2007. december 15-ig küldje el irodánknak email útján a következ ket:

 

Kérdéseikkel forduljanak Daniel Georges-hoz az ibid@maruda.us címen.

A jelenleg tervezett kiállítási helyszínek:

2008. április 4-20
The Museum of Arts & Crafts-ITAMI
2-5-28, Miyanomae,
Itami-shi HYOGO 6640895, Japán

2008. november
2B Gallery
Budapest IX. Ráday u.47, Magyarország

 

*Az ibid egy fiktív szervezet.
A kiállított tárgyakért a kiállítók vállalnak felel
 sséget. A kiállítás kurátorai Daniel Georges és Rumiko Tsuda.

Hivatalos belépési engedély-kérelem

Prospectus 08.4.4-ID

ibid@maruda.us
225 South 1st Street
Brooklyn, NY 11211
USA